Seneste Covid-19 opdatering
Be My Concert avatar
Written by Be My Concert
Updated over a week ago

OPDATERET 1/02/2022


Alle restriktioner ophæves fra 1. februar 2022


Med udgangen af januar ophører kategoriseringen af covid-19 som en samfundskritisk sygdom, og de nuværende restriktioner vil ikke længere være gældende.

Regeringen har på baggrund af en indstilling fra Epidemikommissionen besluttet, at covid-19 ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom efter d. 31. januar 2022. Samtidig vil alle de restriktioner, som er betinget af denne kategorisering, ikke blive videreført.

Læs mere på Sundhedsministeriets hjemmeside.

Friviligt ønske om krav af coronapas eller mundbind til sin koncert

Selvom alle restriktioner er ophævet, forstår vi, hvis man vil bibeholde krav af coronapas og mundbind til sin koncert. Derfor er det stadig muligt at tilvælge krav om coronpas eller mundbind på koncerter.

Hvis vært eller artist frivilligt ønsker krav om coronapas eller mundbind til en koncert, kan det stadig tilvælges på koncerten, og det vil deraf tydeligt fremgå på koncerten.

Til koncerter med friviligt krav om coronapas kan gæster fremvise deres coronapas f.eks. digitalt ved at benytte coronapas-appen.

Til koncerten kan gæsterne medbringe test-svar og coronapas f.eks. digitalt ved at benytte coronapas-appen.

Ved koncertaflysning/flytning grundet COVID

Aflyses en koncert eller flyttes koncerten til en ny dato grundet COVID tilfælde hos vært eller artist, kan man som gæst altid få sin koncertbillet(ter) refunderet. I begge tilfælde, vil man modtage en e-mail fra vært eller artist.


Covid-19 symptomer før eller efter en koncert

Vi anbefaler, at hvis man er syg eller oplever symptomer på koncertdagen skal man blive hjemme. Man er velkommen til, at forære eller sælge sin billet.

Oplever man symptomer efter en koncert, og finder ud af, at man har fået corona, beder vi om, at man informere os direkte på telefon eller mail, så vi kan tage kontakt til de øvrige koncertdeltagere og bryde en evt. smittekæde. Selvfølgelig med fuld diskretion og tavshedspligt.

Det er en god ide at downloade appen SmitteStop før man går til koncert eller andre events. Du kan læse mere om appen her.


Andet

Vi holder os løbende opdateret på regeringens anvisninger og sørger for at Be My Concert koncerter afholdes på forsvarlig-

Har I brug for hjælp eller sparring herom, så er vores linjer åbne. Kontakt os på hello@bemyconcert.com eller ring på +45 78 72 52 86 ( tirsdag og onsdag mellem kl. 10:00 - 12:00)

Did this answer your question?