All Collections
COVID-19 riktlinjer i Sverige
Senaste COVID-19 uppdateringen
Senaste COVID-19 uppdateringen
Be My Concert avatar
Written by Be My Concert
Updated over a week ago

Uppdaterat den 7/2 -2022

Från och med den 9 februari hävs de flesta restriktioner mot covid-19. Bland annat försvinner krav på deltagartak och andra begränsningar, såsom krav på avstånd mellan sällskap och storlek på sällskap tas bort.

Alla konserter på Be My Concert kan hållas utan restriktioner.

Även om restriktionerna har hävts förstår vi om man vill behålla krav på vaccinationsbevis och ansiktsmask för sin konsert. Därför är det fortfarande möjligt att välja krav på vaccinationsbevis eller ansiktsmask vid konserter.

Om värden eller artisten frivilligt begär vaccinationsbevis eller ansiktsmask till en konsert kan det fortfarande väljas vid skapande av en konsert. Det kommer framgå tydligt på konsertsidan.

Ändrar man i konsertbeskrivningen efter att det har sålts biljetter, ska de som köpt biljetter informeras. Det görs genom att gå in på konsertsidan och klicka på de som har köpt biljett - härifrån kan man skicka ett meddelande direkt via Be My Concert-plattformen.

Vaccinationsbevis kan hämtas på https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/.

Om du är sjuk eller upplever symtom på konsertdagen rekommenderar vi att du stannar hemma. Du är välkommen att ge bort eller sälja din biljett.

Om en konsert ställs in eller om konserten flyttas till ett nytt datum på grund av COVID-utbrott hos en värd eller artist kan du som gäst alltid få dina konsertbiljetter återbetalda. I båda fallen kommer en att få ett e-postmeddelande.

COVID-symptom efter en konsert

Om du upplever symtom efter en konsert och får reda på att du har fått corona ber vi dig att informera oss direkt via telefon eller e -post, så att vi kan kontakta de andra konsertdeltagarna och bryta en eventuell infektionskedja. Naturligtvis med full diskretion och tystnadsplikt.

Vi håller oss uppdaterade med regeringens instruktioner och ser till att konserter på konserter hålls på ett ansvarsfullt sätt i enlighet med riktlinjerna.

Om du har frågor eller funderingar är våra linjer öppna. Kontakta oss på hello@lowficoncerts.com eller ring +46 313 11 60 34 (tisdag och onsdag mellan 10:00 - 12:00)


Alla närvarande vid en konsert rekommenderas att läsa mer om hur de kan bidra till minskad spridning av COVID-19 på Folkhälsomyndighetens webbsida.

Be My Concert håller sig ständigt uppdaterade angående Folkhälsomyndighetens riktlinjer och försäkrar att alla konserter på Be My Concert är helt säkra och enligt riktlinjerna.

Läs mer:

Did this answer your question?