All Collections
COVID-19 retningslinjer i Danmark
Be My Concert's aflysningpolitik i henhold til COVID-19
Be My Concert's aflysningpolitik i henhold til COVID-19

Generel information angående aflysning af koncerter pga. COVID-19

Be My Concert avatar
Written by Be My Concert
Updated over a week ago

I Be My Concert ønsker vi, at alle føler sig trygge ved at gå til koncert.

Vi forstår godt, hvis man overvejer, om man skal aflyse sin koncert pga. coronasmitte.

Be My Concert's aflysningspolitik

  • Ryk koncerten til en ny dato. Vi anbefaler, at musiker og vært i første omgang finder en ny dato.

  • Når der er fundet en ny dato, skal den der har oprettet koncerten gå ind på sin profil og klik rediger på koncerten. Her har vi en ny funktion “Need to reschedule concert?” Når man gemmer ændringerne for den nye dato, vil alle gæsterne, der har købt billet, automatisk få besked om ændringerne.

  • Gæsterne kan herefter beslutte, om de stadig vil deltage i koncerten på den nye dato, eller om de vil have en refundering.

  • Hvis vært og musiker ikke kan finde en ny dato, kan koncerten aflyses. Be My Concert informerer alle gæster, og billetter refunderes.

  • Ved en aflysning skal man kontakte Be My Concert på hello@bemyconcert.com

Husk på, at musikerne i forvejen har det økonomisk svært, og de bliver yderligere påvirkede af aflysninger. Tænk også på de gæster, som allerede har købt billet, og som ser frem til en koncert hos en vært eller med en musiker, de holder af.

Vi håber, at værter og musikere i fællesskab vil udskyde koncerten til en senere dato, og at gæster vil beholde deres koncertbilletter.

Vi holder os løbende opdateret på regeringens anvisninger og sørger for at Be My Concert's koncerter afholdes på forsvarlig vis i overensstemmelse med retningslinjerne.

Har I brug for hjælp eller sparring herom, så er vores linjer åbne. Kontakt os på hello@bemyconcert.com eller ring på +45 78 72 52 86 ( tirsdag og onsdag mellem kl. 10:00 - 12:00)

Did this answer your question?